Maur i huset

Trenger du hjelp til å få fjernet maur i huset? Larvik Skadedyrkontroll er spesialister på å utrydde maur i huset for våre kunder i Vestfold og Telemarksdistriktet. Vi har rask utrykningstid, og prioriterer god kundeservice og dialog når vi fjerner maur i huset.

Maur i huset er oftest enten svart jordmaur (også kjent som sukkermaur) eller stokkmaur. Det finnes ingen måte å sikre huset for at det aldri skal bli vertskap for en maurkoloni, men det finnes måter å kvitte seg med mauren om de først har inntatt boligen.

Larvik Skadedyrkontroll AS dekker hovedsakelig områdt rundt Larvik. I tillegg utfører Larvik Skadedyrkontroll AS en del oppdrag i Sandefjord og indre Vestfold. Videre utfører vi også oppdrag i byene i Telemark som grenser til Vestfold.

Kontakt Larvik Skadedyrkontroll AS for mer informasjon om bekjempelse av skadedyr.

Maur i huset - Typiske skader dette medfører

Maur i huset lever enten i tuer/kolonier opp mot veggen, eller så har de bosatt seg i isolasjonslaget/treverket. Over tid vil maur i huset kunne ødelegge alt fra bjelker til isolasjon. Den vanligste måten å kvitte seg med disse uønskede beboerne er gift-åter og flytende maur-gift. For å sikre at dette gir maksimal effekt bør man kontakte en skadedyrkontrollør for minst befaring, og om problemet er av stort omfang bør også kontrollør stå for utrydning.

Om du velger Larvik Skadedyrkontroll til dette velger du en aktør med solid erfaring, også fra byggebransjen.