Maurproblemer

Plages du av maurproblemer? Larvik Skadedyrkontroll kan ta effektivt hånd om dine maurproblemer. Takket være lang erfaring, stor kunnskap og kvalitetsmateriell har vi oppnådd stor anerkjennelse i bransjen. Vi tilbyr rask utrykningstid og effektfull bekjempelse av maur i ditt hus.

Larvik Skadedyrkontroll AS dekker hovedsakelig områdt rundt Larvik. I tillegg utfører Larvik Skadedyrkontroll AS en del oppdrag i Sandefjord og indre Vestfold. Videre utfører vi også oppdrag i byene i Telemark som grenser til Vestfold.

Kontakt Larvik Skadedyrkontroll AS for mer informasjon om bekjempelse av skadedyr.

Allsidig skadedyrbekjemper

Vi er en allsidig skadedyrbekjemper som også tar hånd om andre skadedyr og utfører takseringer. Vi er medlem av Norges Takseringsforbund og har alle nødvendige godkjennelser for å utføre skadedyrbekjempelse. Vi er dessuten en aktør med stor faglig stolthet. Dette betyr at vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen innen skadedyrbekjempelse slik at vi kan tilby de beste løsningene mot maurproblemer. Vi implementerer utelukkende etterprøvde metoder når vi bekjemper infestasjoner.

Av maur som søker inn i boliger finnes rød og sort jordmaur, stokkmaur og skogsmaur. Man kan fort gjøre problemene verre gjennom å ta hånd om problemene selv. Oppsøk derfor profesjonell bistand for de beste resultater om du opplever maurproblemer.


Velkommen til Larvik Skadedyrkontroll.