Mus i veggen

Plages du av mus i veggen? Dette bør du ta kontakt med skadedyrutrydder for så snart som mulig. Mus i veggen gnager gjerne på vannrør, ledninger, treverk m.m. og kan gjøre store skader på din bolig. Larvik Skadedyrkontroll rykker ut til Vestfold og Telemarksdistriktet og innehar ekspertise på å fjerne mus i veggen.

Velger du Larvik Skadedyrkontroll til å bekjempe dine problemer med skadedyr som eksempelvis mus i veggen, velger du en aktør med lang erfaring og god kompetanse på området. Vi har mange fornøyde kunder over hele Østlandet.

Larvik Skadedyrkontroll AS dekker hovedsakelig områdt rundt Larvik. I tillegg utfører Larvik Skadedyrkontroll AS en del oppdrag i Sandefjord og indre Vestfold. Videre utfører vi også oppdrag i byene i Telemark som grenser til Vestfold.

Kontakt Larvik Skadedyrkontroll AS for mer informasjon om bekjempelse av skadedyr.

Fjerning av mus i veggen

Det er to vanlige måter å fjerne mus i veggen. Enten ved feller eller ved gift. Mus er raske til å reprodusere, så med feller har du ingen garanti for at du blir kvitt problemet. Med gift oppstår andre farer, giften kan også ha skadelige og dødelige effekter på mennesker og andre dyr, så det er anbefalt at godkjent skadedyrkontrollør står for fjerning av mus i veggen og andre skadedyr med gift.