Rotter

Har du mistanke om at du har rotter i hjemmet ditt bør du reagere umiddelbart og tilkalle profesjonell hjelp. Rotter formerer seg i stor hastighet, og kan utvikle seg til et massivt og uoversiktlig problem. Vi i Larvik Skadedyrkontroll har lang erfaring innen skadedyrbekjempelse. Rotter kan utgjøre en betydelig helserisiko for oss mennesker, spre

smitte, gjøre skade på inventar og infisere mat.


Slik oppdager du om du har rotter


Om du ikke har sett en selv, er det flere tydelige tegn som avslører at du har uvedkommende på besøk:


  • Rotteekskrementer, ser du tegn etter noe som ligner på store riskorn bør du være på vakt.

  • Spor etter føtter og hale, bruk lommelykt på trange, mørke plasser.

  • Skrapelyder kan bety at du har fått rotter, gjerne om natten er det høy aktivitet.

  • Hull og ganger i vegger, rotter graver omfattende underjordiske ganger, og om du ser nye sprekker og hull i vegger kan dette bety at du har et rotteangrep.


Hva gjør jeg om jeg har rotter?


Om du kjenner igjen ett eller flere av punktene over bør du reagere umiddelbart. Rotter formerer seg i stor hastighet, og problemet kan ofte vokse ut av kontroll.


I tillegg til rotter, bekjemper vi også andre skadedyr som:Rotter kan forårsake massive skader på inventar og ledninger, samtidig som reir og ekskrementer genererer en ubehagelig lukt. Inneklimaet og hygienen reduseres kraftig dersom rotter får bevege seg uhindret rundt. Rotter er påfallende smarte, og lærer seg ofte å unngå feller. Derfor anbefaler vi profesjonell hjelp om du er plaget med skadedyr som rotter.


Vi bekjemper rotter i Vestfold


Ved å kontakte Larvik Skadedyrkontroll til skadedyrbekjempelse kan du være trygg på at du har valgt en aktør med god og lang erfaring på området. Vi har også kjent for rask utrykning og god kundeservice. Vi tilbyr også taksering etter skader som kan ha oppstått, og hjelper deg med forsikringsselskapet. Vi dekker Vestfold og deler av Telemark.


Ta kontakt med Larvik Skadedyrkontroll om du har spørsmål om rotter og skadedyrbekjempelse!