Skadedyr

Skadedyr kan påføre hus og hjem stor skade, samtidig som det kan spre smitte. Skadedyr forårsaker ofte økonomiske tap, i tillegg til å være meget plagsomt.


Skadedyr kan være:I forbindelse med skadedyr bistår vi ikke bare med selve bekjempelsen. Vi tar også for oss eventuell taksering av skadene. Vi er medlem av Skadedyrbransjens Takseringsforbund, og har også de påkrevde sentrale godkjenningene. Vi er engasjerte i det vi jobber med og har stor faglig stolthet. Vi holder derfor vår kunnskap kontinuerlig oppdatert slik at vi kan tilby markedets beste løsninger.


Skadedyr i landbruket forårsaker økonomiske tap


Skadedyr i landbruket kan forårsake store problemer på avlinger eller på bygninger. Dette kan føre til store økonomiske tap. Utendørs er det ofte insekter som skaper problemer, mens innendørs kan man ha problemer med rotter og mus. Skadedyr fører til både store materielle skader og er en mulig smittekilde. Rotter og mus gnager også på elektriske ledninger, som kan være en stor brannfare.


Kontakt skadedyrbekjemper umiddelbart ved mistanke


Problemer med skadedyr og andre insekter kan fort vokse ut av kontroll. Vi anbefaler å kontakte skadedyrbekjemper så raskt som mulig, for å få kontroll på problemet. Larvik Skadedyrkontroll har også 40 år erfaring som tømrerfirma og kjenner godt til konstruksjon i bygninger som kan være til god hjelp ved sanering av skadedyr. Vi har også god erfaring med sopp- og råteskader.


Vi tar oppdrag i Vestfold og deler av Telemark.


Vårt mål er å alltid rykke ut raskt til våre kunder, samtidig som vi er konkurransedyktige på pris.


Ta kontakt med Larvik Skadedyrkontroll om du trenger å bli kvitt en skadedyrproblem på en rask og skånsom måte.