Vepsebol- fjerning

Leter du etter en spesialist på vepsebol-fjerning? Larvik Skadedyrkontroll har spisskompetanse på vepsebol-fjerning. Vi har opp gjennom tiden utført skadedyrbekjempelse for en lang rekke fornøyde kunder, og har rask utrykningstid over hele Østlandet.

Larvik Skadedyrkontroll er en allsidig skadedyrbekjemper som også utfører taksering av skader som følge av skadedyr, sopp eller råte. Vi er medlem av Norges Takseringsforbund og har alle påkrevde godkjennelser for å utføre vepsebol-fjerning og annen skadedyrbekjempelse.

Larvik Skadedyrkontroll AS dekker hovedsakelig områdt rundt Larvik. I tillegg utfører Larvik Skadedyrkontroll AS en del oppdrag i Sandefjord og indre Vestfold. Videre utfører vi også oppdrag i byene i Telemark som grenser til Vestfold.

Kontakt Larvik Skadedyrkontroll AS for mer informasjon om bekjempelse av skadedyr.

Stor faglig stolthet

Vi har stor faglig stolthet og holder oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen innen skadedyrbekjempelse slik at vi kan tilby markedets beste løsninger på området. Vi har som ambisjon å være det naturlige førstevalget for kunder på hele Østlandet. Hos oss forenes effektiv skadedyrbekjempelse med høy kundeservice. Dette gjelder både vepsebol-fjerning og annen bekjempelse. Har du mistanke om skadedyr er det generelt viktig å reagere raskt - både når det gjelder veps og andre skadedyr - for å minimere konsekvensene.


Velkommen til Larvik Skadedyrkontroll.