Maur

Plages du av maurproblemer?

Larvik Skadedyrkontroll kan ta effektivt hånd om dine maurproblemer. Takket være lang erfaring, stor kunnskap og kvalitetsmateriell har vi oppnådd stor anerkjennelse i bransjen. Vi tilbyr rask utrykningstid og effektfull bekjempelse av maur i ditt hus.

Larvik Skadedyrkontroll AS dekker hovedsakelig områdt rundt Larvik. I tillegg utfører Larvik Skadedyrkontroll AS en del oppdrag i Sandefjord og indre Vestfold. Videre utfører vi også oppdrag i byene i Telemark som grenser til Vestfold.

Kontakt Larvik Skadedyrkontroll AS for mer informasjon om bekjempelse av skadedyr.

Allsidig skadedyrbekjemper

Vi er en allsidig skadedyrbekjemper som også tar hånd om andre skadedyr og utfører takseringer. Vi er medlem av Norges Takseringsforbund og har alle nødvendige godkjennelser for å utføre skadedyrbekjempelse. Vi er dessuten en aktør med stor faglig stolthet. Dette betyr at vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen innen skadedyrbekjempelse slik at vi kan tilby de beste løsningene mot maurproblemer. Vi implementerer utelukkende etterprøvde metoder når vi bekjemper infestasjoner.

Av maur som søker inn i boliger finnes rød og sort jordmaur, stokkmaur og skogsmaur. Man kan fort gjøre problemene verre gjennom å ta hånd om problemene selv. Oppsøk derfor profesjonell bistand for de beste resultater om du opplever maurproblemer.

Har du spørsmål vedrørende maurproblemer er det bare å ta kontakt.

Ta kontakt med oss

Trenger du hjelp til å få fjernet maur i huset?

Larvik Skadedyrkontroll er spesialister på å utrydde maur i huset for våre kunder i Vestfold og Telemarksdistriktet. Vi har rask utrykningstid, og prioriterer god kundeservice og dialog når vi fjerner maur i huset.

Maur i huset er oftest enten svart jordmaur (også kjent som sukkermaur) eller stokkmaur. Det finnes ingen måte å sikre huset for at det aldri skal bli vertskap for en maurkoloni, men det finnes måter å kvitte seg med mauren om de først har inntatt boligen.

Larvik Skadedyrkontroll AS dekker hovedsakelig områdt rundt Larvik. I tillegg utfører Larvik Skadedyrkontroll AS en del oppdrag i Sandefjord og indre Vestfold. Videre utfører vi også oppdrag i byene i Telemark som grenser til Vestfold.

Kontakt Larvik Skadedyrkontroll AS for mer informasjon om bekjempelse av skadedyr.

Maur i huset - Typiske skader dette medfører

Maur i huset lever enten i tuer/kolonier opp mot veggen, eller så har de bosatt seg i isolasjonslaget/treverket. Over tid vil maur i huset kunne ødelegge alt fra bjelker til isolasjon. Den vanligste måten å kvitte seg med disse uønskede beboerne er gift-åter og flytende maur-gift. For å sikre at dette gir maksimal effekt bør man kontakte en skadedyrkontrollør for minst befaring, og om problemet er av stort omfang bør også kontrollør stå for utrydning.

Om du velger Larvik Skadedyrkontroll til dette velger du en aktør med solid erfaring, også fra byggebransjen.

Har du spørsmål vedrørende maur i huset eller våre øvrige tjenester finner du vår kontaktinformasjon her.

Plages du av maur i hus?

Da kan Larvik Skadedyrkontroll hjelpe med dine problemer. Maur i hus er ofte en konsekvens av maurtue tett inntil grunnmuren. Boligen frister med varme og lett tilgjengelig mat. Dersom du har maur i ditt hus som nærmer seg et plagsomt omfang bør du ta kontakt med en skadedyrbekjemper da dette er et notorisk vanskelig problem å bli kvitt.

Maur i hus er ofte rød eller sort jordmaur. På våren/sommeren forlater de gjerne boligen, men dersom dette ikke skjer har de med stor sannsynlighet etablert seg inne i boligen din. Da bør du oppsøke profesjonell hjelp til å utrydde disse. Maur i hus er et vanlig problem som det finnes effektive metoder mot.

Velg oss til å fjerne maur i hus

Velger du oss til å bekjemper skadedyr, velger du en anerkjent aktør med sentrale godkjennelser og stor faglig dyktighet. Vi implementerer utelukkende etterprøvde metoder basert på stor kunnskap og lang erfaring. Vi rykker raskt ut til hele Østlandet.

Har du spørsmål vedrørende maur i hus finner du vår kontaktinformasjon her.