Mus

Vil du bli kvitt uønsket husmus?

Larvik Skadedyrkontroll har lang erfaring med å bekjempe husmus. Husmus er gnagere som når de lever i hus spiser på alt fra treverk til ledninger til metallrør. De kan formere seg opp til ti ganger i året med kull på normalt 5-8, så om du mistenker at huset ditt er angrepet med husmus anbefaler vi at du tar kontakt raskt.

Kontakt Larvik Skadedyrkontroll AS for mer informasjon om bekjempelse av skadedyr.

Lang erfaring med husmus

Larvik Skadedyrkontroll har lang erfaring i å bekjempe husmus. Vi rykker ut til Vestfold og Telemarkdistriktet, og har stort fokus på kundeservice og hurtig utrykning. Vi kan vise til mange fornøyde kunder som ringer oss når de ønsker å få bukt med sine skadedyr. Vi kan også hjelpe med å bli kvitt insekter, rotter, duer, muggsopp og øvrige skadedyr.

Har du spørsmål vedrørende husmus eller våre øvrige tjenester finner du vår kontaktinformasjon her.

Mus på loftet utgjøres i all hovedsak av husmus, stor skogsmus og liten skogsmus.

Husmus finnes overalt hvor en finner mennesker. Dette gjelder også i hus på loft. Husmus trives godt i vegger, tak og under gulv. Husmus foretrekker å spise frø og mel. Husmus blir maksimalt 18 måneder gamle.

Skogmus trives best utendørs. Skogmus trekker inn i hytter og hus på høsten for å beskytte seg mot vinterkulden. Dette er ofte en periode hvor man har mus på loftet. Skogmus foretrekker å spise nøtter, skudd og knopper fra vekster. De hamstrer også mat. Når skogsmus er inne i bygninger, for eksempel på loftet eller i kjelleren blir de mindre kresne. Her spiser de såpe, stearin og kitt.

Kontakt Larvik Skadedyrkontroll for bekjempelse av mus på loftet.

Ta kontakt med oss

Bli kvitt mus på loftet

Mus tar seg ofte inn i hus gjennom ytterkledningen på huset. I tillegg tar de seg inn via ventiler og andre sprekker og åpninger. Kulda får mus og rotter til å trekke inn i husene. De finner veien inn gjennom hull og sprekker på størrelse med et kronestykke. Musene som besøker huset ditt på egen hånd, kan gjøre mye skade.

Hvis du tror at du har så små hull i huset ditt at musene ikke kommer seg inn, bør dette vurderes på nytt. Mus har en egen evne til å skvise seg inn gjennom de trangeste ganger. De har ikke slike skuldre som oss og kommer seg derfor inn overalt. Får de først tredd inn hodeskallen, kommer de seg inn. I tillegg har den sterke gnagetenner og kan gnage seg gjennom alt annet enn stål.

Hodeskallen til en mus er mindre enn en klinkekule. Alle sprekker og hull som er større enn det, gir musene en inngang til boligen din.

Kontakt Larvik Skadedyrkontroll for bekjempelse av mus på loftet.

Plages du av mus i veggen?

Dette bør du ta kontakt med skadedyrutrydder for så snart som mulig. Mus i veggen gnager gjerne på vannrør, ledninger, treverk m.m. og kan gjøre store skader på din bolig. Larvik Skadedyrkontroll rykker ut til Vestfold og Telemarksdistriktet og innehar ekspertise på å fjerne mus i veggen.

Velger du Larvik Skadedyrkontroll til å bekjempe dine problemer med skadedyr som eksempelvis mus i veggen, velger du en aktør med lang erfaring og god kompetanse på området. Vi har mange fornøyde kunder over hele Østlandet.

Larvik Skadedyrkontroll AS dekker hovedsakelig områdt rundt Larvik. I tillegg utfører Larvik Skadedyrkontroll AS en del oppdrag i Sandefjord og indre Vestfold. Videre utfører vi også oppdrag i byene i Telemark som grenser til Vestfold.

Kontakt Larvik Skadedyrkontroll AS for mer informasjon om bekjempelse av skadedyr.

Fjerning av mus i veggen

Det er to vanlige måter å fjerne mus i veggen. Enten ved feller eller ved gift. Mus er raske til å reprodusere, så med feller har du ingen garanti for at du blir kvitt problemet. Med gift oppstår andre farer, giften kan også ha skadelige og dødelige effekter på mennesker og andre dyr, så det er anbefalt at godkjent skadedyrkontrollør står for fjerning av mus i veggen og andre skadedyr med gift.

Har du spørsmål vedrørende mus i veggen eller våre øvrige tjenester finner du vår kontaktinformasjon her.