Muggsopp

Mistenker du at din bolig har muggsopp?

Muggsopp forringer inneklimaet dramatisk, og medfører en betydelig helserisiko for alle som befinner seg i huset over tid. Symptomer kan være tretthet, hodepine, irritasjon i slimhinnene, astma og allergier. Kontakt lege om du får påvist muggsopp i hjemmet ditt.

Vær oppmerksom på at død muggsopp utgjør en like stor helserisiko som levende. Er du allerede plaget av astma og allergier, og oppdager tegn til muggsopp, bør du ta grep umiddelbart for at tilstanden ikke skal forverre seg.

Muggsopp etter fukt- og flomskader


Muggsopp trives best der det er mye fukt, og det er derfor vanlig å finne dette i baderom og i kjellere. Etter vannlekkasjer, flom- og fuktskader er det vanlig at muggsopp dukker opp. Det er derfor uhyre viktig å få tørket godt opp etter at uhellet har vært ute.

Slik oppdager du muggsoppen


Muggsopp kan være relativt enkelt å oppdage selv. Ofte kan det synes på veggen, men husk at muggen trives bortgjemt, mørkt og kaldt - så pass på å dra frem klesskap og senger som står inntil veggen, dra ut dusjkabinettet om mulig og se etter misfarging eller endringer på veggen. Merker du mugglukt er dette et sikkert tegn på at du har muggvekst, og du bør sette inn tiltak umiddelbart.

Vi har god kompetanse på kartlegging og bekjempelse


Vi i Larvik Skadedyrkontroll har god kompetanse på muggsopp og bruker etterprøvde metoder. Vi har lang erfaring og god kompetanse når det gjelder å bekjempe muggsopp-(infestasjoner).

Vi taksterer skadene for deg


Vi er medlem av Skadedyrbransjens Takseringsforbund, slik at vi kan foreta taksering av eventuelle skader som følge av muggsopp, råte eller skadedyr.

Larvik Skadedyrkontroll dekker store deler av Vestfold, men har base i Larvik. Vi tar oppdrag i Sandefjord og indre Vestfold, men også byene i Telemark som grenser mot vest som Skien og Porsgrunn.

Kontakt Larvik Skadedyrkontroll om du har spørsmål rundt skadedyrbekjempelse eller muggsopp.

Ta kontakt med oss