Muggsopp i hus

Larvik Skadedyrkontroll har mange års erfaring med muggsopp i hus og boliger. Muggsopp stortrives i fukt, og du finner ofte mugg i våte kjellere og dårlig isolerte baderom. Har du vært utsatt for flom- eller vannskader av ulikt slag øker sjansen for å bli rammet av muggsopp.

Det finnes over tusen forskjellige muggsopparter som dukker opp i norske hus. Muggsopp i huset er skadelig for inneklimaet og gir helseskader. Muggsopp i hus kan blant annet i ekstreme tilfeller gi pustebesvær og feber hvis man lider av f.eks. astma, høysnue og allergier.

Slik merker du at du har muggsopp i hus


Larvik Skadedyrkontroll er i tillegg til å ha god erfaring vedrørende muggsopp og skadedyrbekjempelse, lang byggteknisk erfaring, og har drevet byggmesterfirma i mer enn 40 år.

Muggsoppen trives best i fuktige områder, og kan være både synlig og usynlig. Ofte ser man endringer på vegger og i hulrom som er klare tegn på muggsopp. Andre ganger kan man merke en muggen lukt, noe som er et klart tegn på at man har en muggsoppinfestasjon. Synlig muggsopp kan fjernes med klut og såpe, men kommer muggsoppen tilbake etter første vask er problemet større, og du bør kontakte profesjonell hjelp.

Vi tar oppdrag i Vestfold og deler av Telemark


Vi i Larvik Skadedyrkontroll er sertifisert for prøvetaking og analysering av både luft- og overflateprøver vedrørende muggsopp.


Vi er spesialiserte innen:

Vi dekker store deler av indre Vestfold, og i Telemark der fylket grenser til Vestfold. Vi holder til i Larvik, men tar oppdrag i områder som Sandefjord, Tønsberg, Stavern, Porsgrunn, Skien og Stathelle.

Har du spørsmål om påvisning, prøvetaking eller fjerning av muggsopp i hus, ta kontakt med oss i Larvik Skadedyrkontroll.

Ta kontakt med oss