Veggdyr

Ønsker du å få fjernet veggdyr fra din bolig? Larvik Skadedyrkontroll kan være behjelpelig med å fjerne veggdyr fra boligen din. Veggdyr skaper ofte irritasjon og kløe om man deler rom med disse. Vi er opptatt av å komme fort frem til våre kunder, og kan hjelpe med å få ditt hus fritt for veggdyr.

Veggdyret er en blodsugende tege og lever som en parasitt som suger blod fra mennesker. Det har vært et plagsomt dyr i alle tider, og mens Veggdyr før var veldig utbredt i Norge - er det i disse dager noe man som oftest har med seg hjem fra reiser.

Larvik Skadedyrkontroll AS dekker hovedsakelig områdt rundt Larvik. I tillegg utfører Larvik Skadedyrkontroll AS en del oppdrag i Sandefjord og indre Vestfold. Videre utfører vi også oppdrag i byene i Telemark som grenser til Vestfold.

Kontakt Larvik Skadedyrkontroll AS for mer informasjon om bekjempelse av skadedyr.

Tegn på veggdyr

Veggdyr er aktive om natten. Det varierer fra person til person hvor godt man merker å ha bli bitt av et veggdyr. Noen får kraftig kløe og rødlige flekker, mens andre knapt merker å ha blitt bitt. Bittene kan ofte sees på huden som flere små bitt i en rett linje.

Veggdyret gjemmer seg godt, og det er anbefalt å ta kontakt med skadedyrbekjemper for å sikre seg å bli kvitt disse plagsomme nattdyrene.

Har du spørsmål vedrørende veggdyr eller våre øvrige tjenester finner du vår kontaktinformasjon her.

Ta kontakt med oss